Nu drar vi ut.


Bloggar kanske senare ikväll/inatt. Annars blire det imorgon. Hoppas alla har en bra valbrog! puss

Det blir stan i veckan och fixa detta


Några presenter.





Valborg!

orkar inte ladda över bilder, bju på en gammal

Valborg todayyy, asm. Har precis käkat rester plus tårta och har helt sjukt jävla ont i magen. Ska snart gå och ta nån alvedon och hoppas att det går över íaf lite, även om det sällan brukar hjälpa.. Och så ska jag fixa mig, vi får se hur bra jag lyckas med det. kram

JÄVLAR VAD JAG KOMMER LIGGA I HELGEN!!!!!

Tumblr_lg6e177ti31qb79jso1_500_large
// BLOGGRAPE


Ge mig en panda<3


Smoothie

Tog en tripp till kvantum och handlade bär. Så gjorde en kopia på waynes laktosfria smoothie med äppel jucie och blåbär, hallon och jordgubbar. Mega gott! Så nu ska jag och ofelia äta och se film. Nicee:)

Dj THooby.


Thobias har gjort en grattismix till mig, här dansar han inte men fortfarande dj! Tack Thoby!!
fin bild nånstans där i mitten, osminkad för längesen typ ur en potatisfilm? hm. aja


20110429.



Tagit massa bilder utomhus idag, men jag orkar inte lägga in så många nu hehe :)

Hamburgare till lunch!

Känner mig ganska "tom" eller ah blandade känslor så nu har jag ingenting att säga längre. Det har varit en bra födelsedag hittills, visar vad jag fått senare. Blir inget "släktkalas" idag som jag brukar ha, då typ inga i släkten är hemma. Däremot kommer familjevänner, däribland Sara! :)

GRATTIS TILL VÄRLDENS FINASTE ALICIA!

Grattis Alicia!!

< hej typ osminkad slitn tjäj 


Min födelsedag.

Idag, 29 april, är det ingen vanlig dag, för det råkar vara min födelsedag! Vid ungefär det här klockslaget föddes jag hehe, men grattis till mig själv :) 

Going the distance


Ska se denna film nu. Puss:)

Nyhittade!


Älska mitt serious face <3 satt typ och sov, men jag är ingen storposare, bara att erkänna..

Haha, jag passar inte nå bra i pilotbrillz men det är de enda solglasögon jag äger (a) Hittade dem i nån gammal låda/vet inte vad det heter, typ köpta i femman eller sexan. tuffchey.

Stars shine so bright


photo:elvira.

Var är den store poeten hon var förälskad i?

TJA. Idag invigdes dagen med speceng. Pluggade lite svenska och lyssnade på en ljudbok. Rätt chill. Efter det var  det Matte. Vi har börjat på ett nytt kapittel chans&risk. Det är kul på genomgångarna sen i boken suger det. Och är as svårt:c. Men det är skönt, för vi ska ha muntligt prov på det. Vilket äger! Sedan vare lunchosv. Spelade rövdunk och sög så jag skulle få rövdunk. Men thoby tog den ist för mig<3<3 Sen drog jag, Erik, Isak, Lina och viktor till sparken för ev. Sen så satt vi och väntade på peter då vi var framme. Och sen ser vi hur viktor kommer med handleden bruten och skriker. Seriöst, har aldrig sett ngt så hemsk. Hamnade i chock-mode och sen ringde vi ambulansen som kom efter 30 min? Inte ok. Aja, hoppas han mår bättre nu. Urs får magknip så  fort jag tanker på det.. Men ev fortsatte endå. Världens finaste väder vare också. Drog till stan när vi slutade med Erik, Lina och Betty och köpte vaniljmjukglass med smällt choklad på. Så hiimla gott!

20110428.

Nu ska jag:
- Städa
- Baka
- Duscha
- Plugga
(..eller iallafall försöka)
(=misslyckande)

Denna snygga/grymma man släpper i början av maj låten Wonderful, bara jag som är taggad?

Grillningsbilder



helenas blick <3

glada ;)



bjuuuuder/elivra.


dj tog TUSENTALS oskarpa paparazzibilder.. suck! värd bild när vi både är kluddade men men (a)

Dagen före!


.. jag fyller år imorgon?
.. jag är "rädd" för kärlek? eller ja, jag vågar sällan satsa fullt ut för jag är rädd att bli sårad/förlora personen som vän utifall att det tog slut. asjobbigt.
.. mitt hår är galet tjockt? drygtsomfan för det blir tovigt hela tiden.

Satan i gatan


Galet snygg bild på jonte.. hahahahha dör.
Ska dra till skolan snart, igår ägde sönder. Vi speladebrännboll sen efter middan drog vi och grillade + massa snack. Sen sov Helena här. (:

Härlig onsdagskväll.

fler bilder kommer upp imorgon. var rea på engångsgrillar heh

Kvällen blev faktiskt riktigt bra (bästa grejerna sker typ på onsdagar efter skolan? bäst). Fast mycket snack framför brasan + godis och korv, det kan väl inte bli annat än bra? Visserligen satt jag i dunjacka för att inte frysa haha tänkte lära mig av mina misstag men nu blev det ju för varmt istället.. Blev nyss påmind om glosorna till imorn men jag tror jag kan dom hyfsat iaf, så jag ska nog bara lägga fram kläder till imorn, kanske ta en dusch och sen: SÄNGEN!! Längtar..

Vet att bilderna i föregående inlägg inte är speciellt smickrande på mig, mitt hår var ju ..najs.. men hade precis släppt ut det från hästsvansen (a)

Mina vénär.



Är och grillar med detta underbara folket nu. Så drar en förprogramerat inlägg.

brännbollsbildz.




Vi lärde känna en as söt liten kille. Han såg då vi spelade brännboll och frågade om han fick vara med. Och han ägde så då gav vi honom mint tabletter och en ascool karta. :)))

20110427.

Ganska nyligt hemkommen från lite brännbollsspelande (typ) med Elvira, Helena, Oskar, Erik, Jonte, dj, hans kompis David och världens sötaste lillkille! Haha, han kom mitt i alltihopa och ville spela med oss. Vi tog en gruppbild tillsammans med honom, men Elvan har bilderna så jag antar att hon lägger ut dom senare. Ikväll blir det nog grillning, bara fint :)

hörde jag bildbrist?

23:46


saknar mina fina vänner! :(

Snälla bli min


Känner egentligen ingen vidare stor blogglust. Men känner endå att jag måste blogga för eran skull. Puspusspusss osv. Nej men, ah. Ska ut och gå nu. Pusshejs :)

20110426.

Nu är jag ren fast trött. Funderar på att lägga mig i tid ikv så jag är något piggare imorgonbitti, hm. Hungrig är jag också, så nu kallar köket, herrååååå

överredigerat gillar vi okok, jag hade tråkigt :)

En helt vanlig aprildag, jag klagar då inte

Första skoldagen.

TJABBA TJENA HALLÅ.
Kom rätt nyss hem ifrån Isak. Var med han och Robin och pluggade/snackade. Är iaf klar med HKK inlämningen som ska vara inne imorn, vilket känns as skönt. Idag på skolan har vi haft speceng, No, So och Eng. Fick skjus hem av jonte och fikade, sen drog jag till isak. Så det har varit min dag. Vill ha helg nununu. Jag och Helena snackar om att dra upp till min stuga på valborg, skulle vara skit skönt. Dock rätt svårt om ingen är där för då måste vi gå 3 min från skellefteå.. Så vi lär se hur det blir.

Börjat se om himym. Går fan aldrig att bli less påre. :cc


Två snabba från Påskafton.



Badande lillebror samt lite påskmiddag. Mys!

20110426.


Godmorgonnn! Första gången på jävligt länge som jag är uppe i tid, borde firas heheh. Fast jag har tyvärr inte sovit många timmar, typ fyra.. Men nu äter jag i alla fall frukost och funderar över mornar(? alltså morgon i plural hm). Jag har kommit på att mina brister alltid framhävs på morgonen/skola. Ännu en anledning till att skola är skit, självkänslesänkare då ju? Men nu orkar jag inte skriva mer, vädret är dåligt och jag ska cykla mot skolan.. så ha en bra dag

Duktigt värre.


Jag brukar aldrig bränna mig när jag är i Sverige, fastän jag i princip aldrig använder solskyddsfaktor. Men hela familjen använde solskyddsgrej 8, och alla blev bara brunare och brunare medan jag var lika blek som när vi for. Precis före vi skulle åka hem läste mamma på min specialansiktskräm, och där märkte vi att krämen jag smort in mig med ett flertal gånger om dagen hade solskydd 30!!?!? Haha ändå kul att märka det sista dan... 

Damaged



orkar inte lägga in alla nu, så detta får ni leva med tills vidare. Och visst gillar ni min bonde stil jag alltid kör på så fort jag kommer dit? hah, gillar också mitt lockiga hår utav att jag hade haft blött hår i en toffs.

Nu funkar bilderna!


Nu funkar allt som det ska med att ladda upp bilderna! Stug bilder kommer innom snarast. Så nu tänke jag beskriva min dag mest.
Har firat ofelia hela dagen typ. Avslutade firandet med en prommis då vi fotade/filmade. Man kan filma på hennes nya kamera. Filmerna blir riktigt snygga också när man får in fokusen! gashhhh. Men vi hann inte gå så långt för vi skulle vara hemma halv 9 för det var film dags. Harry potter 7 part 1. Orkade dock inte se klart hela pga illamående och orkar inte. Så nu tänkte jag ta tag i bloggen. (:

Hemmaaaa!








Första heldagen gick vi bara runt i byn då vädret inte var prima.
1. Gatan vi bodde på
2. Halvvägs upp i potatisbacken!
3 & 4. Spårad lillebror. Tror inte ni fattar hur speedad han var under hela resan, galen grabb.. Aldrig blev han trött
5. Vi var på nån marknad. Grejerna Elliot (bror) poserade med på föregående bild var två av hans impulsköp. Vetefan vad han ska ha dom till
6. Tog lite småtuffa bilder i mammas skidunderställ. Då insåg jag att mitt hår typ blivit långt igen?! Skarp bild såklart
7. På kvällen bastade vi. I bild har vi en nyduschad jag. Blev att jag kluddade ögonen iom att jag skelar lite ur denna vinkel vilket jag inte trivs med

Jag är hemmaaa
! Eller jag kom hem för ett par timmar sen, men har varit på middag hos grannkusinerna. :) Löste bildgrejen nyss också (hoppas det funkar för oss båda), så resten av bilderna kommer under veckans lopp. Vi har dock inte gjort mycket alls, såå tråkiga bilder men men inte mycket att göra åt saken. Nu: duschen!

Men ååh. Läs

Fattar inte varför det är så, men det värkar som om jusst min och Alicias blogg laggat. Jag kan lägga upp bilder på min vanliga blogg men på våran kan man bara redigera när inläggen ska visas och rubriken. Får damp, kul med bildlösa inlägg? nej.

06.

FÖRPROGRAMMERAT. När detta inlägg publiceras är jag, Alicia, i morfars stuga/Ammarnäs!




Som sagt, blir mycket arkiv när jag förprogrammerar. Här är bilder tagna för fyra till fem år sen? Så när jag var typ 10 år. Kommer baj de vej hem ikväll, vet dock inte vilken tid

ingen bild pga lagg. (älskar er om ni ger mig bloggtips.)

Oj, blogg.se måste ha laggat eller ngt. Kan inte sätta in bilder i inlägget. :c Så ja, ett galet tråkigt inlägg är vad ni får. Min syster fyller iaf 17 idag. Hon fick en Canon eos500D + en iphone 4. Avundsjuk? Ja. Men är iaf glad för hennes skull efterssom hennes gamla kamera höll på att dö. Men det äger ju för nu får jag hennes gamla objektiv. Awesome. Känner hur ointressanta inlägg jag gör, ni får ju gäärna ge mig tips osv. BTW BILDERNA FRÅN STUGAN KOMMER INNOM SNAR FRAMTID. HER KAMERAN PÅ LADDNING NU. :)

Uttråkad vovve.

FÖRPROGRAMMERAT. När detta inlägg publiceras är jag, Alicia, morfars stuga/Ammarnäs.


Haha, att Hero är uttråkad/trött tror jag syns ganska bra på den här bilden. Blir typ smittad av att se bilden!

Liveupdate.

Hej människor! Är fortfarande i ammarnäs, kom nyss ut från duschen. Jag har haft mobilen avstangd sen i torsdags, men nu när jag liks sitter med iPaden så slog jag igång den. Vi har haft typ sommarväder varje dag (hört att de är bra väder i ume med?) vilket har vart jätteskönt. Negativa med det är att backen varit stängd, så vi har inte gjort nå mkt. Har en del bilder att bjuda på, kommer väl allt eftersom när jag kommit hem. Och hem kommer jag imornkv, vet inte hur tidigt/sent de blir men vi ser ju om jag skriver. Aaajaa puss hare fiiint :) Osammanhängande text japjap, men struntsamma

Hiss & diss.


+ KOMPLIMANGER Säger sig självt. Bättre att sprida snälla ord istället för att slänga skit enbart i syfte att trycka ner en annan individ, det tyder bara på svaghet, att man får bättre självkänsla av att få andra att må dåligt. Så komplimanger hyllas!
+ ÅSIKTER Även denna var svår att förklara. ALLA har åsikter och jag tycker det bara är bra om man vågar stå för dem! Det är jag btw skitdålig på i typ klassrummet, haha

- SNACKET I UMEÅ Det är säkert så i flera andra städer, men här vet typ alla vilka alla är = alla snackar om alla. Så saker man själv inte vetat om sig själv kommer andra och berättar för en? Alltså jag blir bara galen på alla dessa fördomar/rykten! Visst, man kan ju tro, men man kan inte säga att en person är/tycker si och så, det vet man ju inte. Tänk efter en gång extra innan ni säger nåt och sluta döma, för hur mycket vet man egentligen? Tja, ungefär ingenting. Nu säger jag inte att jag aldrig gjort de, för det har jag! Men det är inte bra eller kul att få höra.

hejsnabbtskrivet stavfel x100 säkert.

söt bild från stugan. Sitter på min systers dator efterssom min dator tydligen inte vill funka. KUUL. nej. Åh, allt går fel idag känner jag. Och detta får bli ett snabbt inlägg för jag måste hinna med bussen till stan som går snart. Sov iaf hos wilma igår, vi träffade Pamela. Vi typ snackade och for in till stan en snabbis och köpte glass. Sen drog jag och wilma hem och snackade/sov. MEN JA NU MÅSTE JAG DRA. pupsuspuspusspuspusps.

haha åh


saviour


Gulligt att 2dagarnas inlägg varit förprogramerade från både min och Alicias sida. Men skit samma. Är iallafall hemma från stugish nu. Ska äta och fixa mig, sedan dra vidare till Wilma. Kommer inte uppdatera mer idag känner jag om jag inte får tid över och bjuder på stug bilderna. Om jag inte visar dom idag lär dom troligen komma upp imorn eller senare i veckan. pussen

Tillbakablickar.

FÖRPROGRAMMERAT INLÄGG. När detta inlägg publiceras är jag, Alicia, i Ammarnäs.
Jag är sämst på att förprogrammera inlägg, så det blir ofta att jag kollar i mitt bildarkiv och bjuder på sånt. Om ni inte vant er vid det ännu så är det väl dags för det nu, hehe. Men här kommer i alla fall ett par bildz från 08 för er att kolla på under tiden jag antagligen myser på stugans altan om vädret tillåter.

Då hade jag fortfarande två marsvin!

En gammal favoritbild

Jag, Elviraj och Angelica var kattvakt samma dag som jag sprang vilse på skolan.........haha

Anna, Emma och jag tyckte att det var gott med mycket sprutgrädde

Var med Angelica nån dag. dom andra bilderna var tagna med blixt när vi kastade löv. hm.

Jag var ganska kort och mitt hår likaså

Nån dag var jag med Frida & Miranda.. Under tiden jag var och åt kidnappade dom vattenflaskan jag fått signerad(!!) utav en yngre kille från Spanien som jag hade en crush på under UFF ;)

Än idag det godaste jag ätit. SERIÖST ÅÅÅHH så gott det va!

Känner att jag började seriöst, men ser inte ut som att jag slutade så.. Haha aja, ni överlever! Hoppas ni har det bra var ni än befinner er, pz out :)

lördagsmorgon(fortfarande förprogramerat.)


god moring sötiwzarrrrr. Idag ska vi förbereda påsklunch tills då Mami, Patrik och Gustaf kommer upp hit. Dom ska ta en bilresa och käka påsklunch sen drar vi alla hem igen med bilen. Blir nog skeeeetabra. Ska enligt mina planer också träffa wilma på kvällen där jag troligtvis sover. Sen på söndag blire gymma på iksu också. Ska bli gal1 skönt att få träna, inte gjort det på 100år osv känner jag nu.

Påskafton!

FÖRPROGRAMMERAT. När detta inlägg publiceras är jag, Alicia, i morfars stuga/Ammarnäs.



Nu struntar vi att bilden inte var så bra och fokuserar istället på andra grejer, som att det är påskafton idag. GLAD PÅSK önskar jag er alla, ät så mycket godis ni bara orkar ;) Haha, det kommer nog jag göra.. Fast lär bli lite problem då jag i princip aldrig ledsnar på godsaker...


Minns ni?

FÖRPROGRAMMERAT. När detta inlägg publiceras är jag, Alicia, i fjällen/morfars stuga/Ammarnäs.


AliciaElvira's första design från 2009. Haha, jag tyckte tydligen det var coolt att ha koder i bakgrunden.. Hm. På tal om design så är jag mer än less på den vi har nu, asfmhg. Någon som minns? ;)

mot stugan



Sitter nu på en buss på väg till min stuga med min syster.  Stannar där tills imorn eftermiddag. Kommer ha lite förprogramerade inlägg som detta under tiden jag är borta. puss

vad gör viii?


ni kör vi!!(sen åker vi ;pppppPPPpPPppPPpPppPPppPpPP)
Aja, ska dra te bussn nuueh. Med bruden på bildzen. Är skit hungrig och vet inte varför detta inlägg är förprogramerat, men nu äre så bahahahabahbahbahbah.

20110422.

FÖRPROGRAMMERAT. När detta inlägg publiceras är jag, Alicia, i morfars stuga/Ammarnäs.


En bild på mig & mamma från Hemavan på sportlovet. Tänkte bara säga det, hehe. Eller förresten, undrar om det kommer finnas nå snö kvar när jag kommer hem? Om det töar i den takt det gjort tidigare i veckan så misstänker jag att det kommer vara hyfsat snöfritt och vår for real. Isånafall blir jag supergla! Nu ska jag mysa vidare, ha de beraaa :)

.


Lady Gaga.

FÖRPROGRAMMERAT. När detta inlägg publiceras är jag, Alicia, på väg till morfars stuga/Ammarnäs.


Lady Gaga har typ en ny låt? Jag är väl inget stort Gagafan, ja hon är bra men inte min favoritartist om man säger så. Btw, vad tycks om låten? Själv tycker jag den är okej, blir bättre ju fler gånger man lyssnar på den. Kanske inte så många som lyssnar på henne men nu kom jag inte på något annat att skriva om, hehe. Nu väntar en lång bilresa mot Ammarnäs! Kommer hem på måndag. Jag har förpublicerat ett par inlägg så det dyker upp något/flera inlägg per dag.

påskpressenter från farmor


påsk utanför fönstret.


Mamma hade tagit sig tiden till att påskpynta. Så nu är det fullt med fjädrar, ägg och påskkycklingar överallt. :)

Bara en tanke.


En tanke som slog mig inatt. Ja, ganska solklart att det är så man borde göra, men det kan faktiskt vara ganska svårt att leva efter. Men nu får det vara slut på mycket snack och lite verkstad, nu ska jag försöka leva efter det här "mottot". Vill de obrydda människorna mig något får dom kontaka mig, jag tänker inte längre slösa min tid och mina tankar på dem, för jag tjänar ju inget på det? Bara onödigt.

London.



Weheartit står återigen för dagens inspiration.
Hit vill jag åka! Drömde inatt att jag var där av misstag, flygplanet hade åkt fel hehe. Sen hade vi inga pengar så vi sprang typ runt och bad folk ge oss pengar eftersom det var min födelsedag. Huh. Nu är väskan färdigpackad å lunch har käkats = jag är ganska så klar för avfärd wihoo


The other side.


Bild från december.. Jag är trött. Har gjort vad jag hade för plan att göra idag. Stolt över mig själv ;) Vi åker imorgon så jag borde ju lägga mig i tid. Men hm. Jag vill se på film. Så får he bli!!1 vi får se om de kommer fler inlägg idag, annars - nighty

Liten.



två halvdåliga bilder på min lillkusin från i måndags! gullepluttn

20110420.


Konstig effekt japjap, mina fingrar såg långt ifrån normala ut.. Idag måste jag skynda mig som fan för att få till en bra hkk-inlämning, måste också packa, plugga på lite annat och städa. Åker ju imorgon, och jag kommer inte ha tillgång till dator där.. Så de blir förmodligen lite förprogrammerat från min sida framöver :) back in business

Alligator sky


Nu sitter jag med nyfixade naglar och väntar på helena. Ska försöka hitta några kläder också, sen fixa mitt hår. puzzen.

Ovärtinläggosv typ.

Morning darlingz. Vaknade kl9 och åt frukost. Har inga planer för dagen alls. Så jäävla skönt. Fast ikv så ska det faktiskt bli av att se film med Malin, Helena och Lina om jag inte redan sagt det? hah. Ni får iallafall ha en fortsatt bra onsdag. Jag ska försöka pallra mig till affären och köpa ngra spikar jag kan sätta upp min ljusslinga med. Har satt upp alla mina bilder på min vägg nu, så halva väggen är täckt med fina minnen. Ska med tiden bygga på lite mer. Men nu har jag bara kvar att sätta upp min stora my chemical romance tavla och ljusslinga. Sen är jag nöjd. (:

saknar min betty också. Vill sååå jääättemega järna vara i västerås med henne jusst nu. Och köpa kläder på new yorker... HUHUHU.

Tonight.

Vad gör jag på Facebook egentligen? Jag är inte alls inne där ofta nuförtin och när jag väl är inne "avtaggar" jag mig på typ alla bilder som finns, eh. Nu funderar jag på att slå igång en film, vet inte vilken bara.. hm!
 

Alla borde se och läsa.

 

Meet Jade. She killed herself three days after making this video.. and she was so pretty.
Teenage suicide accounts for 31.000 suicides a year in U.S, making the 3rd leading
cause of suicide. Worldwide, nearly one million commit suicide every year.. More
than those murdured or kille in war.
Think before you say anything hurtful to someone else. It may look they're okey, but they're not.
Word are more powerful than you think.
Rebloggning this again to spread the word that you can't judge someone you don't know a thing about.

Keep on dancin' until the world ends.


.. jag hade grym kondition för ett par år sedan?
.. jag har spelat league of legends (lol) för nån månad sen? jag hann gå upp i level 5 innan jag la av. haha, jag var ju grym......
.. godis seriöst är de bästa som finns, jag älskar alla sorter!

12:56

nattade hos helena inatt. He var mkt trevligt. Vi hade piknik i hennes kök, såg film, pratade, gjorde middag och körde moppe runt hela ersmark. Men helenas moppe var typ trasig för sofia råkade tanka den fel förra sommaren. Så det blev typ att köra en timma. Men hursomhällst så har dagen varit braa. Ska se bio ikv och vara med lina, malin och helena. Efterssom det inte blev ngt vilhelmina. Aja, ska fixa mig nu. Pussss

20110419.

Mina planer för dagen: absolut ingenting. Och det känns så himla skönt, även det är ju en del av lovet! .. Fast jag kanske lägger mig i solen en stund eller pluggare lite. Ser väl.

väldigt passande låt haha


Borde sova....

Fattar inte vad jag gör uppe. Fastnade med typ kändis look-a-like's test och skit, haha. Lika kul att se vem man "liknar" varje gång, inte sällan jag börjar skratta framför skärmen. Men nu gör min kropp nästan ont för jag suttit stilla sålänge, G'NATT

den här tjejen fick jag som ett alternativ (får typ 6 st alternativ per bild, iaf på sidan jag va inne på) på ungefär 75% av alla bilder jag prövade med (jag prövade alla bilder jag har på mig från senaste 2 åren. skojar inte). ser inte likheten, men ok...............

Ammarnäs.

På torsdag åker jag till morfars stuga i Ammarnäs. Ska bli väldigt skönt att komma bort från stan ett tag, är ju inte så många umebor där heller. Sist jag var där var för 2 påskar sen, tyvärr har jag inga bilder från då så jag bjuder istället på några från då jag och Sara var där med våra mammor hösten -08.

Om jag inte minns helt fel så hade Sara med sig en gammal kamera som man behövde filmrulle(?) till. Vi fick inte tag på nån sån så Sara tog massa bilder utan att dom sparades. haha! Då hade jag btw inte fått min älskling Nikon d60 än..

Boken Syskonkärlek läste jag där. Minns att jag tyckte den var jättebra, så boktips typ?


Blev en heldag med dessa fina djur. Jag höll på trilla av flera gånger, fastän vi bara travade (typ när hästen joggar)..

Kusinervitaminer.


Efter att jag varit med mina 08-kusiner ungefär hela dagen har jag nu (eller för ca en timma sen) slagit mig ner för att göra bort nå plugg.. Så nu har jag börjat på min engelska filmrecension. Får duga. Här är jag o min lillkusin David för ett tag sen, haha

är det söndag elr måndag? IAF. godmorgon.

Nu sitter jag hos Wilma. Igår sov jag och cornelia här. Vi sov ju hemma hos mig i förrgår som sagt. Sen vid 3 drog vi till felix och var med han och joel. Men ikv blire hemma kväll för mig. Far ju till villis imorn. Kommer säkert vara asm, saknar nella så det fan gör ont :(((((((.

Ett inlägg från igår.

Ikväll har jag varit med Johanna, William, David, Erik och Pelle @ Grubbe, och nu sitter jag och käkar glass samtidigt som jag läser en av mina favoritbloggar, felsms.com. Imorgon kan uppdateringen bli dålig, då mina kusiner från Sthlm kommer hit plus att jag har en del plugg att ta itu med, men jag får försöka!

haha en charmig bild jag hittade på thobias från 7an, slumpad (a)

Detta inlägg skulle upp igår men kom inte upp förrän nu?.. även om klockslaget är rätt. However, nu ska jag ner och äta efterrätt, försökeruppasenare.

Mad.


Väldigt gammal låt men detta är en såndär låt jag kan lyssna på tusen gånger om utan att lessna. Om någon råkat missa den så klicka på play!!1 älskar't

20110417.


BILDKOMMENTAR: gårdagens efterrätt, gött

BILDKOMMENTAR: var ute och fotade/sprang tidigare idag. blev inte så bra bilder men lite halvkul äre att se hur folk reagerar på när man ligger typ upp och ner bredvid ett par blommor. vissa brukar stirra, någon slänger en kommentar om vad det är för blomsort jag tar kort på och en annan undrar om jag ramlat och inte kan ta mig upp. haha!

hejhejhejhejd´å


är med mina brudz nu. Vi ska snart dra till felix och vara med han och Joel. Och ikv blir det att sova hos Cornelia på bergehem. Så he blir nais. Imorn ska jag också träffa Helena. SEN PÅ TISDAG BÄR DET AV TILL VILHELMINA. Azzzzzzzzzzzm. :)

hittade mammas gamla gitarr


detta har fyllt ut mina tråkiga timmar idag.

babbeeeeeel.


har nyss  varit ute med min fina hund. Nu ska jag sitta helt rastlös tills klockan halv 6 då Cornelia och Wilma kommer hit. Dom ska sova här ikv. Vi kommer troligen typ chilla prata och äta, alltså det vi är bäst på. Ska försöka få med lite kort också så jag har ngt att bjussa på. Snäll som jag är! Och sen så hittade jag min digitalkamera som varit borta 9månader. Den låg i min halvuppbrunna väska i garderoben. Men nu är ju bara frågan vars laddaren till den är. Den kan kanske ligga hos papi. Lär väll se. (:

Spotify.


Här är en artikel Aftonbladet publicerade tidigare i veckan. Från och med 1 maj får ett spår totalt spelas fem gånger och den totala lyssningstiden minskas till 10 timmar i månaden. Om man har ett gratiskonto alltså, gäller inte premium. Vad tycker ni, bra eller inte?

EVA & ADAM <3<3<3

Efter att Mikaela åkt till Skellefteå tidigt imorse somnade jag om och sov till ett, första gången på länge men sjukt skönt vare. Käkade sen lunch, satte igång teven och på ettan var det inte vilket program som helst, utan Eva & Adam(!!1!) - fyra födelsedagar och ett fiasko. Jag såg inte på det som yngre, men åh så jävla bra haha..så söta hela högen!



typ min nya favoritserie;) och eva är ju så himla fin!

mintglass+jordgubba=heaven.


God morgon!!!!!!

Hej folkz. Har hunnit duscha och äta frukost idag. Är galet stolt, brukar vakna 12 då jag har lov. Men idag vaknade jag 9 och somnade 11igår kväll. Känns endå rätt skönt. Har inte alls ngt planerat i lovet. Förutom att jag ska vara med helena på måndag och kaanske fara till skellefteå i där min stuga är med min syster. Dock inget bestämt.. Även om jag inte har ett skit att göra så är jag glad över att det är lov. Orkar inte med skolan och vardag. urs fyfan osv. Är så jäävla sur så jag orkar inte. Borde egentligen gå till en ensam plats och bara skrika, för det är nog det jag behöver. Men pallaaaaa. :]]]]]

längar sönder till sommarlovet då jag ska fara med betty till västerås, kärlek på den underbara staden!

Min dag i klockslag.

06.24 gick första alarmet igång. klickade på snooze.
07.10 klev jag upp ur sängen för att dra på mig nå kläder, smink och få i mig lite frukost
07.30 var jag klar och mot skolan åkte jag plus mami precis 18 minuter senare
08.15 första lektionen, där vi hade svenska grammatik, påbörjades

09.25 slutade lektionen, tidigare än vad som stod på schemat. nice!
09.50 började no:n med sexualkunskap
11.06 gick vi på lunch för att äta pasta med något till, tror jag.. hehe tjejen med koll
12.00 började idrotten = dagens sista lektion
12.37 hoppade hela klassen runt i gympasalen till konstig musik i form av någon dans. kul vare!
13.25 SLUT på skoldagen och påsklovet var här!

14.00 stan med mikaela
18.30 asgod middag, kroketter, nå kött, sallad och sånt.
19.03 MIKAELA KOM HIT!!!
19.15 blev jag facerapead av mikaela.......

en vanlig matte lektion..



Hjärtat som skulle bli ditt på något vis, det fryser nu sakta till is.

Y00000000000. Kom rätt nyss hem till mamma. Efter skolan for jag och betty till frissan och bestälde klipp/färgtid. Efter det drog vi in till stan och chillaade.  Träffade även Helena och Lina som vi fikade med i typ 20 min innan betty skulle träffa ngn kille så jag hänkade på. Och sisådär en kvart senare drog jag hem till pappa och packade väskan. Och eeeeeeeeeefter det cyklade jag vidare till mami där jag gick ut med min vovvis.♥

@Grafit.

Nu är jag och Mikaela på stan! Jag har köpt en mörkbrun kajal/eyeliner och så har vi druckit milkshake. Galet skönt med påsklov baj de vej. Vet inte vad jag ska skriva, ttyl

haha söta..

JAG ÅT EN SMULA FÖR DIG OCH FICK EN KULA TILLBAKZZ.

HEJSAN!! Förlåt som fan för sämsta uppdateringen idag från min sida. Men har varit hos helena (vilket jag fortfarande är.) Vi har mublerat om i helenas rum/städat och sen efter middagen cyklade vi till willys med tyra i cykelkorgen. Ska sova hos helena inatt så nu är hon och duschar och jag bloggar. Sedan efter det blire yoga/meditation. Jag har börjat meditera. SJUUUKT SKÖNT! Ska jag vara ärlig så har jag börjat må bättre psykiskt av det. Känner mig även mer pigg under dagarna och är posetiv med bra självkänsla. Bara + med det! Så det är ett tips till er som känner er strässade eller mår almänt dåligt eller behöver slappna av. (:

Remember me?



.. ibland undrar jag om du tänker på mig. saknar det vi delade, ångrar misstagen du gjorde. 

nu måste jag hoppa in i duschen, sen ska jag chilla dillsås.


En hiss, två dissar.

tumme upp
April. Min favoritmånad, mest för att då kommer våren på riktigt och då mår jag grymt bra plus att jag fyller år! Påsklovet är inte heller något vi bör glömma, hehe

tumme ner
Mig själv i skolan! Haha, särskilt mitt humör i skolan. Seriöst, jag tror dom i klassen är dom som fått uppleva mina värsta sidor, förlåtfördet.. Nä, sen är jag jämt trött i skolan vilket gör att minsta lilla grej jag blir lite irriterad över kan bli skitstor i min värld och sen blir jag assur. Måste seriöst skärpa mig, typ pinsamt hur jag kan va.

Godis.. Ja, det är väldigt gott men varken min kropp eller min plånbok mår bra av de.

20110414.

Mina ben värker sjukt just nu.. Jag har varit på stan med Lina och Mikaela (en stund) sen vi slutade fram till för ett litet tag sen, huh. Tänkte shoppa loss men tror ni jag lyckades för det? Nä. Köpte dock en bikini, nå underkläder och nagellack, var ju två för nitton när man köpte nåt från bikbok haha. Tror jag är nöjd. Och nu är sista provet bortgjort!

Bikinin jag köpte, ser inte riktigt ut så på irl men hm, ungefär! Kommer bli beraaa när vinterblekheten bytts ut mot lite brunare nyanser hehe

BEBIS

vovven jag träffade idag, underbar eller underbar?

hejhejhallåosv

Sitter och dampar i min web atm samtidigt som jag hör nella mumla på om ngn om en bild i bakrunden. Värda skype samtal vi har säger jag bara. C:::::::::::

prommis längst älven

Har varit ute och gått idag efter skolan. Tog strandpromenaden halvvägs till stan och gick sedan upp på ett litet område med lägenheter. Stötte på en jätte snäll tant som hade en jätte mysig hund hon ville jag skulle ta kort på efterssom hon såg att jag hade kameran i handen. Det var rätt mysigt att ta en gång promenad och se allt folk som njöt av solen. Och såg fler som var ute och fotade också. Men nu ska jag äta mat. Pusshejs

Red lips.


Fastnar inte riktigt på bild idag, men bjuder på en halvdan cambild bara för att visa mina (tillfälligt) röda läppar. Inte mycket kvar men ah. Fick låna rött läppstift av Helena sista lektionen, så jag var ju tvungen att ta nå egopics.. Tillhör ju inte vanligheterna, haha. Snart måste jag ta tag i lite matte + glosor, för vi har prov imorgon och somvanligt har jag skjutit upp plugget till kvällen innan. haha

Svar på fråga.


Svar: Syftar du på utseende eller personlighet? :) Ärligt talat så vet jag inte, det är olika från gång till gång! Men hm, om jag ska försöka svara så inbillar jag mig att jag gillar killar som har självförtroende utan att det blir för kaxigt, och sen typ omtänksam, visar ofta hur det är/vad han tycker osv för jag vill gärna veta att allt är som det ska. Ogillar när grabz kan bli FÖR toffliga, lite kan va sött men om det blir too much så är det bara jobbigt. Hellre framåt än väldigt blyg, fast inte föör framåt.. Tycker inte om när killar måste "bevisa" nått för sig själva och andra, visar bara osäkerhet. Gillar inte heller när killar är HELT känslokalla. Rolig är ett plus i kanten! Åh så svårt, jag brukar hitta bra grejer med nästan alla jag träffar, och då är det olika saker på olika personer som jag tycker om. Men jag gillar det mesta, förutom grejerna jag skrev däröver. Och på om jag har nån kille på g, så blir väl svaret nja, lite kanske.

Nu blev det kanske inte så bra svar som jag hade hoppats på, skrev inte alls mycket om vad jag gillar men jaja. Nåt annat ni undrar, så våga fråga :)

sista för mig.

Nu ska jag avrunda kvällen. Sätta på mig musik och rita ett tag. Jätte länge sedan jag ritade. Men min ritblock tog slut och jag har inte tagit mig tiden att köpa ett nytt, eller om jag inte minns fel så fick jag ett i julklapp men har ingen aning om vart det tagit vägen. Aja. Har hunnit se film ikv, lyssnat på mcr, satt upp 3 bilder på mcr på min vägg, fixa mina naglar(pallar inte att jag gör det 3ggr i veckan typ..) och duschat. Rätt skönt faktiskt! :)

DJ THOOBY.


Enligt mig (Alicia) hans bästa hittills, vad tycker ni? :)

död_cheyy

Är helt döööd. Sovigt lite efter skolan iaf. Men vars fan är min energi?!

Vårtecken.


Asfalten är typ helt upptinad nu, yaey!

När solen lyser och himlen är blå är det flera plusgrader, lovelove

Hur dålig bild som helst, men gräs har börjat kika fram

Sickt kassa bilder, men ni överlever.. BLOMMOR har alldeles nyligen flyttat in i vår rabatt!

20110412.

Idag har jag en askass dag. Eller ja, den har väl varit bra emellanåt men mitt humör känns ganska botten.. Retat upp mig över småsaker hela dagen. Inte är jag gladare över att vi fått ännu mer grejer som ska in veckan efter lovet, så hej plugglov? Och åh jag känner mig så less på precis allt. Särskilt på skolan.
pallarinteh9iaosjdnhs

right now.

min syster står och bakar hallongrottor. Sen så insåg hon jusst att hon inte hade formar till dom..

godmorgon världen

god mooorgon. Känns skit drygt att jag måste dra till skolan snart. Mår illa som faaaaaan. Urs. Men ah, vi har hk så det gör mig lite gladare c:

Oh chariot.

Vad händer med mig?! .. Höll på hämta en tallrik ur micron och var nära på att ställa tillbaka yoghurten i skafferiet. Förvirrad? Kanske. Annars försöker jag lära mig lite engelskaglosor, förhör imorn så måste köra hårt nu, då jag inte tittat på dom innan. Blir alltid att jag gör saker kvällen innan veckan före lov! Jag bloggar skittråkigt just nu eftersom jag inte har nån inspiration typ.. Men kan bjuda på nå mobilpics:

Såg ju supergott ut.. Mjukglass på kajen hur som helst

Titta på stjärnorna

RENAR!!!!1

Betty, Mikaela och jag i sjuan :)

Nu orkar jag inte mer.. Blev inte alls många, men jag vet inte hur intressant ni tycker de är med vardags/mobil/gamla bilder?

22:08

Hejsan folket! Min kväll har varit lugn, tog en prommis till kvantum ikv med med min finfina syster. Köpte lite saker som fattades osv. Dock var hemvägen inte den roligaste då man behövde släpa på tunga påsar. Men som tur är så funkade det endå. Sjukt skönt att ha en sån syster man kan prata allt med. Sjukt så nära vi kommit varandra senaste månaden bara, från att inte ens veta vad vi tänker till att kunna varandra utantill och vara med varandra som bästa vänner varje dag. As härligt. Hade egentligen tänkt ta en cykeltur och rymma från värkligheten med min kamera eller ngt. Men det var skönt att ta en prommis och snack också. Älskar våren, ska fan inte låta någon få mig att må dåligt. Palla tänka på skit, urs. :)
mobilbild- sjukt så mycket snö som tinat bort på en vecka!

Andreas wijk.



Öron- OCH ögongodis, hur bra? Svenska modebloggaren Andreas Wijk är det.fantastiskt


Hej folkeeeeeeeeeet.

Det har varit jätte fint väder hela dagen. Tog tillochmed första cyckelturen till skolan idag. Asskönt! Sen har jag solat massa utomhus också. Det var seriöst varmare ute en inne?! hahha. Inte ok.

In school.

Gör ett supersnabbt inlägg nu, vi har nyss fått datorer men inte hunnit börja än. Har livråd. :) Efter stan blire nog glass eller något sånt på stan, strålande sol och blå himmel ute ju! Underbart. Hejdo.

söndagskvällen

Hejsan folkz. Kvällen har varit lugn. Kom hem från helena runt 6 och åt mat. Senare så tog jag och min syster en prommis till kvantum då vi på vägen mötte alicia som var ute och sprang som hon skrev om lite längre ner. Haha satans så mycket energi tjejen har, hon kom nästan hoppandes fram. Iaf så köpte vi choklad och lite frukost osv tills imorn. Sen på vägen hem började det regna massa så vi vart jätte blöta när vi kom fram.. Och så hyrde vi filmen kärlek i new york. Men vi har hitils bara sett halva och ska se klart imorn. Nu ska jag fixa naglarna sedan dra mig vidare mot sängen. Är helt död..:c

Flätor.


.. Visste ni att jag ibland sover med två till fyra flätor i mitt hår då jag vill ha lockigt hår? Okej, jag är väl knappast ensam om det men skriver det mest för att det är precis vad jag ska göra efter jag duschat ;) Next up: duschen

Run baby run.

Inveg mina nya räzerdojor på min springtur! ;) Haha, undrar hur jag måste sett ut? Hade vantar i olika färger, typ tröja + byxor med ränder och prickigt pannband. Men var typ ingen som såg mig så /care.. Btw, springdojor är långt ifrån snygga?! Fast de är väl bra för fötterna, men ändå

Rosa, svart och vitt - tufft!

Konfadag.

Jag. Är. Trött. Har varit på konfagrej från 11-3, sen var jag en sväng på stan.. Konfan var i alla fall halvtråkig, först gudstjänst, därefter gick dom igenom nåt armband så vi fick gå på rundtur och göra tumavtryck, tända ljus, kramas, få vatten i pannan och äta riesens. Och så ganska mycket info på det, vi åker om precis 2 månader idag. Fast lägret kommer typ bli ganska kort, kommer få sova hemma två nätter pga skolavslutningen.

Bild från i veckan, men Mikaela satt liks bredvid mig under hela dagen såå de får duga..

Nu har jag precis ätit middag och ska snart börja göra mig iordning för en springrunda. Vädret är skittrist och grått, men jag pallar inte sitta inne.. ska försöka göra nåt roligare inlägg senare, men det är söndag så ja.

hörde att choklad var göttans

when you see it...

Jag är inte gjord av sten.

peddobear incoming.
lite bilder från då jag och helena var på prommis nyss. Nu ska vi göra det vi är bäst på = ÄTA CHOKLAD. Och se film, heh. Ni får njuta av dom jäätte vackra bilderna medans. puss

Förprogrammerat.


.. jag i princip ALDRIG har håret utsläppt hemma? bara om det är precis innan jag ska iväg nånstans, annars bor jag i min morgonrock + uppsatt hår. skönaste ju!
.. jag ofta lyssnar på sofijahs låtar då jag är ledsen? haha, jag är väl inte ensam om att göra det men ändå. vissa låttexter känner jag verkligen igen mig i.
.. jag älskar att skriva/dela med mig av texter, känslor och upplevelser? fast jag tycker jag skriver för dåligt för att kunna dela med mig av det på tex den här bloggen. men det får mig iaf att må bättre.

blev tvungen att kludda mikaela men jajaj, torsdags!

rubriken tillägnas till peter, alex och tobbe.

sitter och laddar hem detta spel. Failade först och laddade hem på franska, men som tur är hjälpte tobbe peter och alex mig. Snart ska jag fara vidare till helena också där jag ska sova. Det blir choklad+jordgubbar, gött.
sen så hälsar tobbe, peter och alex till världen också.

Älsklingar!


Nemen så trevligt att man kan urskilja något också.. Men dom här tightsen från Bikbok köpte mamma till mig idag, jag har ett par likadana som köptes i somras och seriöst, jag bor i dom. Det plagg jag använder mest av alla, kärlekkärlek. Men ja.. När saker används flitigt blir det ju en aning slitet, så min lycka när mamma kom hem med ett par nya till mig.. TACK MAMMA :D !! dom är underbara för att: tappar aldrig formen/sitter bra + att dom är superdupersköna

18.00


Priset klagar jag då inte på.. Dessa åts iallafall så snart jag kommit hem från stan! Fattar inte riktigt vad jag gjorde där, hade typ suttit och stirrat in i väggen hela morgonen och sen när dom ringde blev jag skitstressade och skyndade mig som fan, trots att jag kände/känner mig skitvidrig idag. Hm. Lördagar är grymma.

på stan/grafiti.

ALICIA OCH ELVIRA HÄR. Nu står vi på grafiti. Fyndade också jordgubbar för 10kr styck på coop. Så Alicia köpte 1. och Elvira och Helena 4st att dela på. Men kan inte stå här hur länge som helst så aja, puss.

lördag morgon.

Denna flicka sov över hos mig inatt. Kvällen igår vart bra. Fyndade 4st limpor också, plus kaffe. Mkt värt säger jag bara!!:D Aja, nu ska jag och Helena cyckla till coop och köpa glass. Pusshejs

GODNATT.

Sminket är precis borttvättat och tänderna är borstade - sängen väntar. Är jävligt trött kan jag ju säga. Men kvällen blev ändå ganska bra, fast jag frös ganska mycket på slutet då idiotjag tänkte att det skulle vara plusgrader på kvällen med och premiäranvände mina converse.. Som sagt, idiotiskt.


Foolin' around.


Nu sätter jag mig på cykeln och drar mot Umedalen, kameran är med fast jag har inte såå mycket batteri så vi ser väl hur mycket bilder som tas.. Vi hörs antingen när jag kommer hem eller imorgon, ha en bra kväll.

19:47

fixade till mina naglar igår innan jag la mig och sov.

Bilder från förra fredagen + fredagens planer.

bild från förra torsdagen med helena.
Ikv så blir det grillning med Alicia, Lina, Helena, Malin, Johan, Oskar, Thoby, John, Viktor och André. Får hoppas att alicia tar med sig sin kamera. Efterssom min kamera är trasig, eller ah min blixt funkar inte. Så då är det inte precis värt att ta med den? :)

Fredags + och -


+ för dagens varma väder, nu visar vår termometer 9 plusgrader! visserligen sitter den där det är som soligast, but still - VÅREN ÄR HÄR!! och vår = glatt humör.
- för lång väntan på betygsnack i idrott efter lunchen.. den som är högst upp på klasslistan fick typ dra tolv medan vi som är längre ned på listan inte fick gå förrän vid två, och då hade vissa fått vänta i onödan :/

Sen är ju ett annat plus att det är fredag! Blir att skölja av mig nu och typ göra mig i ordning, talk to u later.

Fredagsprat från Thoby.


Han jobbar på en mix atm, så länge ville han att vi skulle lägga ut en pratvideo ;) Länken till racketvideon han snackar om kommer ni till genom att klicka HÄR. Thoby glömde säga att han går i min och Elviras klass, så jag skriver det nu.. xoxo, ttyl - dj Thiebo.

outside my window.

Har nyss kommit hem från en mysig prommis hem från skolan med Oskar Alicia och Thoby(robert, haha.) Som avslutades med årets första glass utanför coop. Mkt mysigt. Så ny sitter jag och min syster vid varsin dator, no lifers? ja.
älskvärd remix.

Avrundar kvällen

Detta blir dagens sista inlägg för mig iaf. Har nyss kommit ut ur duschen och ska måla lite nytt på mina naglar som har vuxit sig skit långa. Love it! 
NO-prov imorgon också. Känns inte alls så kul om jag får säga det så. Men jag hoppas iaf på ett g/vg. Eller ah, ska göra mitt bästa. puss

Hero.




Fotade Hero, Mikaelas hund, när jag var där idag. Btw, hoppas ni inte tycker det är alltför drygt när vi bildbombar? Jag älskar det så hehe sorry om nån hatar't.. Kom nyss ut ur duschen, borstar håret och är skitsugen på chips just nu. Måste göra något åt mitt hår också, så vi bloggas senare, idag eller imorn vet jag ej

Onsdag part2



Norrskenet lyste väl inte så grönt, men skitsvårt att fåre på bild


Vi låg på marken & kollade på stjärnor. Då upptäckte vi norrskenet som varade i typ en timme och jag såg ett RIKTIGT stjärnfall for the first time in my life = lycka!

Fråga inte vad dom höll på med..

Grillade också :D


Fina Helena

Onsdag part1

Efterssom Alicia inte hade tid att lägg upp bilderna från igår så passar jag på!
Fina gruppbilder osv. Fast såklart skulle thoby hoppa i mitten av bilderna och täcka minst ett ansikte..
metal osv.
vi chillade tungt på middagen. Blev galet mätta också.
helenas storfail då alicia skulle fota, hon var så ivrig att visa maten så halva köttfärsen for utanför. Som tur är så åt tyra(hunden) upp allt.. heh
efterätt blev kladdkaka, chokladsås, glass och grädde. Ser inte så dåligt ut?
jag och lina tyckte det vart gott med ost.
helena var nöjd

aurora

Igår kväll ägde stenhårt. Såg norrsken för första gången i mitt liv och var riktigt jävla lycklig. Kändes att en sådan kväll värkligen behövdes nu mitt i allt. Och alicia tog massvis med bilder som ni sedan ska få se. Hur som hällst älskar jag er folkz.♥

Secrets.


En bild Mikaela tog på mig tidigare idag, skelar lite men jajaj. Vetetusan hur många såna här bilder vi har på varandra, varje gång vi fotar blir det massa såna här bilder..

Jag har inte laddat över mina bilder från igårkväll, så hold on! Är hur som helst hemma nu, så bloggen lär inte eka lika tom som igår i alla fall :)

Ligger bland blommor och fotar.

Jag var typ cool förra året yeah. Nu sitter jag hemma hos Mikaela, sov här inatt! Vi ska ut och fota nu, men jag skriver så snart jag är hemma igen. :) Hare!

FÖRSTA GEMENSAMMA.


söta på rixfm festival 2007 med vip biljetter! hahah.
Nu har vi hkk och vi är precis klara med bröden och allt typ. Blir inget långt inlägg för hinner inte. Alicia och jag ska vara coola och torka disk nu. puss på er:D

Bilder från skolan - 20110405.


Elvira har fetigt snygga naglar!


Vilken bild tycker ni Thoooby ska ha som profilbild på facebook?

Dagens lunch!!1! matblogg nästa

Linslusarna nummer ett ;) haha

Oskarp bild på Oskar, men gillar att Helena är så sneaky!

Jag och Mikaela skrev brev till statsministern! .. blev inte alls många skarpa bilder idag tyvärr, men la in några ändå så ni får se nästan alla vi blir imornkväll ;) haha

Kvällens middag..

.. Var hemlagad pizza! Jag tycker det är mycket godare än köpt, varför vet jag inte.. Vi gjorde två stora pizzor, kan säga att dom blev lite av ett experiment haha, smakade gott iaf.


Kan förvarna er om att uppdateringen kan bli låg imorgon och möjligen på torsdag, då vi har studiedag och jag troligen inte kommer vara hemma! Fast vi får se hur det blir.

So far gone.

en bild från bion igår.
Kom nyss hem från helena. Vi har handlat mat och förberett inför morgondagen då jag, Alicia, Helena, Mikaela,Oskar och Thobias ska laga god middag och sedan grilla. Och Senare på kvällen ska jag och lina iaf (vi ska försöka få dom andra att joina) ta en låång cyckeltur hem. Men det är ju skitmysigt på kvällen då det är mörkt och man har mysigt sällskap osv. Och efterssom jag inte kommer vara hemma ngt alls imorn fören 12 typ så ska jag göra lite förprogramerade inlägg. Så snäll som jag är! Och om ni undrar så har vi studiedag på torsdag. (:

En av mina favoritfilmer.

w e h e a r t i t p u n k t c o m


De flesta som läser bloggen har nog sett The notebook, för den är ju väldigt känd och knappast ny. Fick hur som helst världens ryck efter att se den, för den är så himla, himla fin. Ungefär sån kärlek vill jag verkligen uppleva innan jag dör. Hela filmen är så berörande, åh! Ledsnar aldrig, hur många gånger jag än ser den.. lovelove


@ HELENAS PLACE.

hittade denna i arkivet.. vafan alicia.. hahah. Sitter nu hos helena med Lina och väntar på att helena ska komma hem från sin ryska. Updatarar när jag kommer hem, cya.

veckans biofilm.

Tumblr_li4apraiyv1qa2yuso1_500_large

har sett minst en biofilm i veckan nu kanske 3 veckor.. Så veckans biofilm nu blev no strings attached. Underbar film, alla borde se den!


Take over control.


En GAMMAL bild tattad av M. Hittade på datorn, från 7an. Gillar mina påsar under ögonen, men hade varit vaken typ 20 min + supernästan osminkad. Minns att den är tagen precis när det började bli varmt ute! Nu ska jag slänga mig i duschen, vi hörs imorgon dudez :)


Måndagstankar.


En grej jag tänkt på är varför man "klär upp sig" när man ska till stan. Eller ja, kanske inte riktigt uppklädd men det är ju sjukt sällan man ser nån osminkad i mjukisbrallor på stan. Egentligen skulle ju det vara det bästa - oftast åker man ju faktiskt till stan för att pröva/inhandla kläder, och då tar det väl onödigt mycket tid att pröva om man ska va superfixad? Hm. För någon helg sen gick jag nyvaken till stan i mjukisbrallor bara för att pröva hur det kändes.. 

Och det kändes ganska bra. Fram tills man stötte på andra människor, särskilt de man kände. Då ville jag helst bara sjunka genom jorden, för inte fanns det en enda människa i myskläder på stan.. Men det vore ju egentligen det bästa, i alla fall om man är där just för att shoppa. Fast jag tvekar på om det är något jag kommer köra på igen, hehe. Halvflummig tanke, men aja!

20110404


.. jag egentligen "hatar" facebook/såna sidor/internet? orkar inte förklara varför men hehe.
.. jag är sjukt fascinerad och imponerad av dem som går emot strömmen, jag skulle förmodligen själv inte klara av att vara såå "utstickande" och därför ser jag upp till dem som verkligen står upp för sig själva och utstrålar självförtroende, att dom älskar sig själva precis som dom är. förebilder på hög nivå!!!
.. mitt sämsta ämne i skolan är hkk? (a) fråga inte..

slumpad från skolan, ja mitt hår var pajas men /care

And we don't know how

Bilder min syster tog på mig igår.

Pain makes people change.

bildlöst
Nuså är jag nyduschad, ska avsluta denna händelselösa helg med te framför teven. Jag är seriöst världens mysmänniska, jag älskar att bara ta det lugnt och göra ungefär ingenting. Fast, ja. Kanske inte intressantaste bloggningen idag, men jaja ni överlever! Btw - sann rubrik.

destroya

Ska se bestman med min syster snart. Idag har jag gjort ingenting alls. Mitt liv är lame ass känner jag. Min pappa kom precis in i mitt rum och whinade över att jag har stökigt. Tycker lite synd om honnom, han fick städa mitt rum igår efterssom jag endå aldrig gör det. Och så nu har jag precis alla kläder jag äger på golvet igen. Borde städa värtsta fint för att göra honnom glad. Fast inte nu, eller. Ah det kommer aldrig hända men.. HOPPAS NI HAFT EN BÄTTRE HELG EN MIG.

Spring.

Mitt fönster står öppet och släpper in ljudet av kvittrande fåglar och snöslask som faller till marken. Åh, det är nog mitt favoritljud. Ljudet av vår. Fast helst vill jag ha sommar, men vår är också sjukt underbart - första glassen på kajen, solbrillorna som plockas fram, nyinflyttade blommor i rabatten och så mysiga grillningar på kvällarna. Ett fåtal bilder från våren 2010:


Var utomlands för precis ett år sen! ..


Haha, ringen var nåt mellan mig, Monika och Johanna ;)

världens finaste

Tumblr_limr8s035s1qaoxqlo1_1280_large

hittar ni någon snyggare, så hör av er.


JAG HATAR SÖNDAGAR.

sött inlägg med en småcharmig helena, men jag låter rubriken tala för sigsjälv.
Ska kanske dra till ch senare idag, om jag nu orkar. Sen måste jag övertala min pappa att hämta mitt smink i holmsund. Aja, min helg har varit fett lame förutom fredagen då jag var med helena. Åh, jag vill ha sommarlov. Skolångesten är på max..

20110403 - söndag är ingen vilodag!


Tuff pose och avskavt nagellack. Men det gillas! Ehe.. Jag har precis valt ut kläder till imorn och ska nu packa skolväskan... känns ju ännu mer taggat med skola då jag inte alls har gjort mycket i helgen, typ degat för de mesta. Idag är jag by the way tvungen att plocka fram mitt duktigare jag. Det ni ser i bild är dagens "to do list". Några av grejerna som jag ska göra idag är:

• Dammsuga, dammtorka - städa helt enkelt
• Bädda rent
• Plugga NO, engelskaglosor och om jag orkar så läsa lite SO
• Måla naglarna, hehe
• Påbörja omgörningen av mitt rum!11!! om jag orkar, inte dagens fetaste måste men aa
• Blogga!
... osv.

Lite av varje, har börjat lite smått på det mesta men nu ska jag köra på riktigt :) wish me luck!

Where'd you go?


Tittat på massa gamla bilder, funderade på lägga ut några men vet inte om det är nåt ni skulle va intresserade av? Avslutar i alla fall dagen med lite sommar i bild, blog u tmrw g'natt.


The lazy song.

Uppdateringen idag har varit ganska låg (från min sida), besökarantalet likaså. Men det är ju helg! :) Johanna drog nyss hem, vi såg på en chokladfilm där Johnny Depp var med och my god vad han va snygg. Jag har typ bara sett pirates of the blabla där han medverkat, och då har jag väl inte lagt märke till han så mycket.. Men nuså!


Okej han är mkt snyggare in action, nedersta bilden var också ganska retuscherad vilket jag inte gillar såå mycket.. Så se Chocolat :)

Hemmaakväll

lekt lite med tomtebloss ikv. Är helt död och har jätte ont i magen, så jag bestämde mig för att vara hemma. Lika bra att ha en hemmakväll. Har även sett big brother avsnittet isak berättade om, det kommer typ förklädda folk och skrämmer dom. Hahha, jag blev skit rädd. Om ni inte sett det och vill se det är det avsnitt 35. :)

I was only going out.

Detta fick jag med mig hem idag efter att varit på stan.

Skönheten och odjuret.


G O D M O R G O N Jag klev nyss upp hehe, tittade på "Beauty and the beast" (stavningen?) inatt och tyckte synd om mig själv för jag har så sjukt ont i magen.. Nämen, jag minns att filmen var skitläskig när man tittade på den som liten så var bara tvungen ;) Filmer man såg när man var yngre är så himla mysiga!!

Laast night.


Bild på lina från igår. Helena kom till mig runt halv fem igår. Så då började vi laga mat och vid 5 kom malin och lina och åt nudlar med oss samtidigt som jag helena och gustaf åt pizza. Vid kanske halv7 tiden drog dom hem och vi startade alvin och gänget 2. Älska barnfilmer♥  Iaf, så efter det tände vi ljus och satte oss på ballkongen med mysig musik o bakrunden. Min lillebror är ganska söt, hoppas han blir som mig då han blir stor:))). Aja, efter det läste vi en saga för honnom och jag och helena hittade asm musik på soundcloud och tog konstiga bilder. Och som sagt bjuder jag jätte mkt på dom. Osminkad och allt;c

AND..AND... SWALLOW!

Bjuder pussssssss

Sweet dreams.


Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag tipsat om den här tjejen de senaste åren i min andra blogg, lägger bara upp en låt nu men alla jag lyssnat på har varit helt fantastiska. Galet hur grym hon är! Om ni vill se fler covers med henne, så kolla Tiffyiffyiffy @youtube. Jag tycker att hon är mycket bättre än många stora artister!!

Make the rain fall.


.. jag skulle vilja vara kille? jag vet ju inte men det verkar enklare, sen slipper man både det ena och det andra. vore hur som helst askalas, tror jag.
.. jag ska konfirmera mig i sommar? vi har fått ta flera temasteg och gå på gudstjänster vilket inte varit så kul, men lägret är samtidigt ingenting jag vill missa och typ ångra när jag blir äldre att jag inte tog chansen.. det är ändå några av mina vänner som ska dit utifall att det blir trist :)
.. jag älskar justin drew bieber, höhö

Lite onödiga fakta men /care :) Var nyss på färg och tapet där det tittades på tapeter, ska göra om lite i mitt rum. Nu är det rött och fult.. Så det gillar vi. Nu: foodtime! Tacos blire, längesen jag åt det så ska bli gotte.

Betty failade med brun utan sol, haha

Musik i mitt hjärta ♥

My chemical romance, annexet 2011-ett minne för livet.

Idag var det 2veckor sedan jag såg mcr. Då jag tänker tillbaka så kan jag inte riktigt förstå att jag har sett dom öga i öga. Jag har sedan jag var 10 år älskat deras musik och personlighet. Så underbara människor. Jag längtar tillbaka när jag ser alla videos och hör alla deras låtar. Kommer nog egenltigen inte riktigt förstå att jag stått i samma rum som dom. Andas samma luft. Det går som inte att beskriva. Skulle egentligen kunna skriva en hel dag bara om hur mycket jag älskar dom. Tänkt dig att hela min uppväxt har jag drömt om att få se dom. Är helt fast i dom. Längtar värkligen till dom far på ny turné. Kommer lätt fara och se dom. Är värt alla pengar i världen!
Inte min film. Och kolla hur snygg frank är, galet.

Stay with me

Årets första jordgubbe! Köpte 2paket jordgubbar för 10kr styck på kvantum. Så jag smygtog en nu, och gudarns vad jag älskar jordgubbar. Mitt liv, åh vad gott. Fattar inte att jag hatade det då jag var liten, måste haft en allvarlig störning..
Dåligt väder. Vars är solen och +graderna?! Jag vill faktiskt kunna se gräs om 2 veckor jag bestämt. SÅ MODER JORD, SNÄLLA TA BORT SNÖN?!

Femteklassare.


Gullig tjej i femman.. Inte för att man ser såå mycket men ändå ;)

Kom nyss hem från skolan, var duktig och gick idag igen hehe. Anyway, FREDAG!!!1!! Hur skönt som helst. Tror det blir en slapp kväll men det vore sjukt skönt, ett tag sen sist och jag kan säga att det behövs. Nu ska jag ta mig något att käka, så peace out.

APRIL APRIL..

Första april idag! Är det någon som har blivigt riktigt lurad? haha inte jag iaf.. Ganska tråkigt, fast jag såg ngn på fb som skrev att han vunnit 50 000 på triss, vet inte riktigt om det kan vara sant? hm. Dagen har hur som hällst varit ok. Svenska, No som vars sexualkunskap/kärleks diskutioner..? Och efter det hade lunch sedan idrott där vi spelade wollyboll. (stavning?!) Vi spelade ngra matcher och tränade på att passa bollen typ. Rätt kul endå :) Och efter det så slutade vi så jag alicia thobo och oskar gick hem. Älskar att gå hem från skolan med folk, myys. ((:
klippte sönder en gammal t-shirt igår. Detta blev resultatet. Helt ok tycker jag iaf.

RSS 2.0