Timon

Fick denna otroligt snygga stillbilden på timon från lejon kungen 3. Tror jag aldrig skrattat så mkt. Var bara tvungen att få dela med mig..


THE RETURN OF....

DJ THOOBY!

Men som ni hörde i hans video så måste ni komentera om ni vill ha han kvar. Så ni som gillare, KOMENTERA!


Find the reasons why.

Dagens upp var helt klart priset på jordgubbarna på kvantum..10kr!! Så jag köpte 2 pack som jag och helena ska äta imorn. Är helt kär i jordgubbar. I slutet av sommarlovet när jag så gott som bodde med helena så köte vi jordgubbar varje dag. Och doppade i choklad och fixade massa gott. Så imorn blir det choklad doppade jordgubbar. Det bästa som finns enligt mig!
Dagens ner var.. ehm, jag vet inte riktigt men typ..  Att det känns som det är fredag. Asdrygt, sen tänker man efter och inser att det är ennu en skoldag imorn.. Är så himla skolless även om vi hade lov nyss, Men seriöst. Vf går man i skolan..

Ipod högtalare.

Denna gobit hittade jag när  jag kom hem idag! lööve it. Och pappa värkar vara riktigt stolt över den med hahha.. Dagen har varit bra. Ska bjuda på lite mobilpics senare tror jag från ev. Imorgon så ska jag vara barnvakt åt min lillebror med helena. Det blir säkert skitbra! Och lördag har jag tvingat min pappa att handla åt mig. Massa fina vårkläder som kommit till affärerna!

20110331 - sista mars.


Kan inte riktigt avgöra om jag har en bra eller dålig dag. Hm. Skulle väl säga att jag har haft en ganska bra dag, om man bortser från mag- och ryggsmärtor. Okaisdnhaskmd. Jag har varit hemma från skolan ett väldigt bra tag, men jag har inte riktigt vetat vad jag skulle skriva om.. Så nu delar jag med mig av ett simpelt vardagsinlägg! ;)
Sista skoldagen för veckan imorgon, då kommer vi ha svenska, NO och idrott. Inte så värst drygt, slutar strax efter ett. Har inga större planer för helgen, så vi får se vad som händer.. Slutsvamlat från min sida, xoxo

Konstigheter.


.. jag aldrig har rökt eller snusat? det är jag galet stolt över ;) fattar inte vad man tjänar på det, det är bara äckligt, inte tufft eller bra nånstans.
.. min storebror sitter i rullstol? [skrivit i alielabloggen, men antar att de är nå nya här men nu vet ni med. intressant tycker jag i alla fall]
.. jag ofta känner mig stressad över småsaker? .. att rummet måste städas etcetc. ibland får jag nästan panik och måste göra det NU innan jag kan göra nåt annat.

Det här är en grej jag tycker om att köra på, så det kanske blir något sånt här i bloggen från min sida iaf om ni inte protesterar. Så.. Det gäller att protestera nu eller aldrig!

Haha.. Kluddade mig och Mikaela för bakgrundens skull :D

Påbörjar dagen med en fråga..


Sv: Den länkar jag tyvärr inte, eftersom den är lösenordsskyddad och bara folk jag liksom känner ganska bra har tillgång till den.. Där är jag kanske lite öppnare, skriver mer noggrant, uppdaterar mer sällan oså :)

Mornin' peeps!

Vårens första blommor.


Skitkass bild, men fortfarnade årets första blommor ;) Hur som helst, nu sitter jag och käkar apelsin och ska precis ta tag i spanskan som har legat orörd alltför länge.. Ska kunna till imorgon ;pPpPp Så kanske dags att sätta igång eller? Tror inte det blir fler inlägg idag, men jag förprogrammerar nåt till imorgon utifall att det blir något oplanerat efter skolan. Nattar bloggen nu så hörs vi imorgon, puss!

Kvällens bilder!


Vi åt på All star eftersom vi är så sjukt sportiga ;)

.. Popcorn är bäst.

Mat ♥

Tjejen är hyfsat stabil.

I ruin dreams, Not nightmares

tror detta blir sista inlägger för mig idag. Men man vet ju aldrig? (:
Iaf så har jag nyss varit ute och kastat soporna. Så nu ska jag dricka jouce och se lejonkungen 2. Hahah, ja har fårr värsta lejonkungen ilet. Så fråga inte.. Hoppas alla har haft en bra dag! kyssn

ni gillar mina mobilbilder..

20110330 - förlåtförlåt

Förlåtförlåt för dagens dåliga uppdatering från min sida! Men jag kom nyss hem och har nu tampats med mitt internet som vägrar gå igång, så nu har jag fått sätta mig vid pappas dator.. Aja, efter skolan utan riktiga lektioner var jag med O&T ett tag, sen skjutsade mamma mig till stan där jag & Sara käkade samt snackade en himla massa.

Avslutade med en liten "fotopromenad" hemåt, hittade början till ett par blommor vid älven, wuho! Jag lägger in bilder så fort mitt internet är igång igen. Är för övrigt skitstressad atm... Blog u later, puss!





Några (snabbt hittade) fina ord från Weheartit.

Pretty handsome awkward.

lite fult att Bara jag uppdaterat senaste inläggen.. Men jag antar att Alicia inte är hemma efterssom hon inte är inne på msn..
-
Dagen var asm helt klart. Började dagen med snoppskulpterande. Och min och bettys kom på delad 1a plats!  Haha, sen hade vi lunch i 2 timmar så vi drog till subben och käkade. Och som jag sa i dagens upp var det tjej/kill snack/frågor efter lunchen. Sedan när vi slutat typ 3 for jag in till stan och var med wilma. Vi kikade runt lite och sedan fikade vi på waynes och snackade.
Min kuk, fast var inte klar när bilden togs. Tror alicia har en bild på färdiga resultatet.

17:23


Dagens upp var tjej snack/frågestund. Vi alla tjejer fick skriva upp massa frågor till killarna som dom skulle skriva svar på sen skulle läraren läsa upp svaren sen i helklass. Och tvärt om för killarna, alltså att dom ställde frågor vi sen svarade på osv. Var askul och lärde mig en del. Och sen var det bra för alla var ärliga och skrev ärliga svar. Så det var ju bra det med! Ibland så tycker jag faktiskt om min klass. :D
Ehm, har faktiskt inget som jag tycker var vidare jobbigt. Förutom att det var jätte kallt imorse och jätte varmt senare på eftermiddagen. Så det vart lite jobbigt att gå runt i vinterjacka på stan i sol. Typ dog, ahah. Men wilma sa vilket väder det skulle bli rästen av veckan = +1 hela veckan!  Så vårjackan på imorn!!

En bild på moi.


Alicia Strömmer var namnet.

You were born to be somebody

28t8hee_large


Lejon kungen

Åh vad glad jag blir, massa folk som har tagit sig sin tid och kollat våran blogg! Hoppas det kommer gå lika bra för den nu som det gick förut och liite bättre kanske?
-
Jusst nu sitter jag iallafall och ser på lejonkungen. Väärldens finaste film, minns hur galen jag var i den som liten. Så nu sitter jag med mitt kowo gosedjur nergosad i alla mina täcken filtar och kuddar och bara tar det lugnt. Älskar att få ta sina stunder i livet, haha. Nu ska jag hur som hällst återvända till filmen. kyss.


Trött chey.

Felen med designen fixas förhoppningsvis till helgen, håll ut¨
Lillebror. Hjälp vad jag är trött!! Jag har varit så långt ifrån pigg man kan komma det senaste, på mornarna måste jag ha flera alarm utifall att jag inte skulle vakna/råka stänga av det i sömnen, och förr var jag den som studsade upp ur sängen innan alarmet ens börjat.. Och jag har samma sovvanor nu som förr? Nästan iaf.. Konstigt det där. Nu ska jag ta mig nå kvällis, sen tv och efter det - SOVA!!

Back on track!

Så nu är äntligen designen klar efter typ 3timmar? Iaf så tack till alicia som typ gjort allt. Efterssom jag suger på headers fick hon grovgöran.. Så extra creds till henne! Men vi är medvetna om att inläggen är snea och ska försöka fixa det så småningom. Hoppas ni gillar bloggen endå hahha.

dagens

Kör på förra bloggens klassiker. dagens upp och dagens ner. Efterssom den var ganska poppis på förra bloggen om jag inte minns fel? :)
Dagens upp var helt klart NO'n. Älskar No. Har faktiskt inte ens enda g i no, utan bara vg-mvg ;) Så är jag bäst eller? hahah. Idag på NO'n så checkade vi olika syror. Askul! Har dock en del jag måste plugga på för vi har prov nästa vecka enligt filip. Ska typ memorera massa saker. Men så fort man löst koden i det hela blir det jätte lätt. WISH ME GOOD LUCK.
Dagens ner var filmen vi såg på SO'n. Dödstråkig.. Skulle mkt gärna pluggat om buddha ist.. Och ennu en liten diss går till kylan. Det var ju varmt igår, men idag är det kallt men sol.. Kan det inte bli sommar nu?

Bilder från skolan.

Hejhallå. Jag kom nyss hem från skolan, ska snart kolla igenom bilderna på mig och Elvira från dagen och hoppas att några kan passa till våran kommande design. ;) Men innan dess måste jag ta nå fika, så under tiden kan ni få se lite andra bilder från today.. Tog inte så himla många, men ett par styckna i alla fall :) Se och njut!

Thoby var en duktig p0jk3 på NO:n

Dagens viderlunch, fast jag åt plopp och två klubbor :D

Fattar inte hur kul jag har när jag tar smygbilder på stackars Thobias, gör det typ jämt kul liv...

Helena är så jävla tuff.

På SO:n hade vi film å fika. Sen fick jag och Erik gå mitt i filmen för att göra kladdkakor (en blev failad som ni kanske ser. Men vi bakade för att det är kärleksvecka. Just vi för vi är friends). Blev massa smet över till oss, muhehe!

Var bara tvungen (döda mig inte)..

Fler bilder kommer senare! Nu ska jag fixa designen :D

Alicias presentationsinlägg.

Vi är tillbaka. Hösten 2009 bloggade jag o Elvira under denna domän, men bloggen togs bort efter bara nån månad, varför visste nog bara jag.. Men nu så är vi tillbaka. Nästan år senare, nu är vi något år äldre och förhoppningsvis lite klokare. Vi kommer förmodligen blogga på ungefär som vi gjorde förr (om någon minns?), och jag hoppas att åtminstone några stannar kvar! :)

Alicia heter då jag, är 14 vårar och kommer från Norrlands tråkiga stad Umeå [föddes dock i Stockholm]. Går i åttan på Prolympia, Tokyo kallas klassen. Ibland en klass jag trivs väldigt bra i, ibland inte. Där går för övrigt Elvira med, vi har gått i samma klass sen sexårs med undantag från 6an. Finns inte så himla mycket att säga om mig. Jag är en hyfsat glad/positiv tankemänniska som inte tycker om fördomar & rykten. Är friends, har varit sen trean.

Tidigare år har jag älskat att sporta, men jag la av med sista sporten (fotboll) i höstas. Numera drar jag ibland ut och springer när termometern visar plusgradigt. Musik har alltid varit ett naturligt inslag i min vardag, och annars tycker jag om att ligga bland blommor under blå himmel med min fina kamera i ena handen. Höh, om någon inte fattade det där så menade jag väl att jag älskar sommaren & att fotografera. ;)

Jag är proffs på att byta bloggar stup i kvarten, nu senaste höll jag till på www.aliela.blogg.se. Har ganska svårt att hålla mig kvar på bloggar under längre tidsperioder, fast jag har en privat blogg där jag skrivit sen nollåtta.

Nu kommer jag inte på något mer att skriva, ni får väl helt enkelt "lära känna" mig allt eftersom, annars om det är något ni vill veta - kommentera!

Jag antar att det lär bli en del egobilder i bloggn, så ni får nöja er med denna "headerbild" till min privata blogg nu :)

Elviras presentation.

Orkar inte skriva något för har skrivigt massa 2 ggr och det har försvunnit. Så ja, Jag är elvira och har även bloggen http://elvirawi.blogg.se/. Jusst nu har jag jätte mycket bloggtorka så det här får vara allt för mig. Och Alicia lär troligen skriva en ganska lång presentation så ni får läsa den ist.. :)
The Used – Smother Me

RSS 2.0